Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Party!

Γεια!! Σήμερα θα μάθετε τον τρόπο για υπέροχα Party! 

Είναι πιο εύκολο απ ‘ό,τι νομίζεις. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή.
Κλειστό ή ανοιχτό πάρτι;
Πώς αποφασίζεις για το πόσο μεγάλο θα είναι το πάρτι σου; Εξαρτάται από μερικούς παράγοντες
1. τους γονείς σου, 2. το σπίτι σου 3. το αν έχεις αυλή, 4. Αν θα το κάνεις στην πόλη ή στην εξοχή
Για μικρά πάρτι λοιπόν τα 20 άτομα είναι μια χαρά. Αν μπορείς να κάνεις μεγαλύτερο πάρτι, μπορείς να καλέσεις ως και 40 άτομα. Περισσότεροι θα σου γκρεμίσουν το σπίτι.
Aν κάνεις πάρτι σε αυλή ή κήπο, σκέψου πόσο ωραία  θα ήταν ένα πικνικ στον κήπο!
Προσκλήσεις
Μπορείς να ετοιμάσεις τέλειες online προσκλήσεις, ή να κάνεις ένα event στο Facebook- προσοχή όμως, να βάλεις προϋπόθεση πως το πάρτι είναι για όσους λάβουν πρόσκληση, γιατί δεν νομίζουμε να θέλεις να μαζευτεί όλη η πόλη στην πόρτα σου . Μπορείς επίσης, αν κάνεις κάτι μικρό, να κάνεις μόνη σου τις προσκλήσεις, όπως παλιά.

Μουσική
Ζήτα από τους φίλους σου να κάνουν για μια ώρα ο καθένας το dj! Αν κανείς δεν προθυμοποιηθεί, μη μασάς. Μπορείς να βάλεις τη μουσική που προτιμάς εσύ και οι φίλοι σου! Βάλε τα ηχεία δυνατά και χορέψτε μέχρι τέλους.

Θεματική πάρτι/ιδιαιτερότητα
Δώσε έναν τίτλο στο πάρτι σου “I’m famous”, “Kings and Queens” “Summer wine” , κάτι τέλος πάντων που να σου αρέσει και να σε εκφράζει! Το καλοκαίρι αγόρασε από το σούπερ μάρκετ ομπρελάκια και κρέμασε χάρτινα λουλούδια στους τοίχους, το χειμώνα παίξε με διακόσμηση χιονιού. Αγόρασε χάρτινες κορώνες για όλους! Κάνε ένα σημείο στον τοίχο ή στο σπίτι με ιδιαίτερη διακόσμηση και βάλε κάποιον να κάνει τον φωτογράφο – όλοι οι καλεσμένοι σου πρέπει να περάσουν από εκείνο το σημείο – πώς είναι ρε παιδί μου το κόκκινο χαλί; Έτσι! 


Υ.Γ.Πάντα στο κοριτσίστικο πάρτι,θέλεις cupcakes!

~Λυδία♥~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου