Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ταινιούλες!

Heyy ♥ Θα σας δείξω ένα site για να βρείτε όποια ταινία θέλετε ♥

http://teniesonline.ucoz.com/load/

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας!:)


Σήμερα όμως θα σας προτείνω την γνωστή ταινία ''Twilght'' ♥


Twilight / Λυκόφως (2008)

DVDRip

Η όμορφη Isabella μετακομίζει στο Forks για να ζήσει με τον πατέρα της και γνωρίζει στο νεο της σχολείο έναν νεαρό που θα την γοητεύσει, τον Edward. Οι δυο νέοι θα ερωτευτούν ενώ σύντομα θα αποκαλυφθεί στην Isabella το μεγάλο μυστικό του Edward και της οικογένειάς του: είναι βρικόλακες οι οποίοι όμως έχουν επιλέξει να μην πίνουν ανθρώπινο αίμα και μπορούν να κυκλοφορούν στον ήλιο. 




The Twilight Saga: New Moon Twilight 2 / Νέα Σελήνη / New Moon (2009)

DVDRip

Η Bella έχει αναρρώσει από την επίθεση που δέχτηκε από τον βρικόλακα James, η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, και ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της. Κατά τη διαρκεια όμως του γενέθλιου πάρτι, το οποίο πραγματοποιείται στο σπιτι των Cullen, ένα μικρό ατύχημα θα προκαλέσει μικρή αιμορραγία στην Bella, γεγονος που θα προκαλέσει μεγάλη ένταση στην οικογένεια των βρικολάκων. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, οι Cullen θα αποφασίσουν να αφήσουν την πόλη του Forks για τον καλο της Bella και του Edward. Η Bella αρχικά θα μαραζώσει από την φυγή του καλού της και θα αρχίσει να ζει απερίσκεπτα, ενώ θα αναπτύξει μια πιο στενή σχέση με τον φίλο της Jacob Black. Ο κίνδυνος όμως συνεχίζει να παραμονεύει..



The Twilight Saga: Eclipse / Έκλειψη / Eclipse (2010)

BRRip

Η Μπέλα κι ο Έντουαρντ είναι πάλι μαζί αλλά η εκδίκηση ενός βρικόλακα καραδοκεί πάνω από την άνομη σχέση τους. Και η Μπέλα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε αυτή τη σχέση και τη φιλία με τον Τζείκομπ, αφού ο πόλεμος ανάμεσα σε βρικόλακες και λυκάνθρωπους δεν έχει τελειώσει.


The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1 / Χαραυγή: Μέρος 1 / Breaking Dawn: Part 1 (2011)

DVDRip

Η Μπέλα κι ο Έντουαρντ είναι επιτέλους μαζί. Θα πάνε για μήνα του μέλιτος σε ένα μικρό νησί έξω από τις ακτές της Βραζιλίας. Η Μπέλα είναι έγκυος με ένα κοριτσάκι που θα είναι μισό άνθρωπος και μισό βρικόλακας. Όμως, το παιδί αποτελεί απειλή για τους λυκάνθρωπους.


The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 / Χαραυγή: Μέρος 2 / Breaking Dawn: Part 2 (2012)

DVDRip

Το επικό φινάλε όπως επιμένουν οι παραγωγοί του TheTwilight Saga: Breaking Dawn – Part 2να το ονομάζουν, είναι δύο μήνες μακριά και μπαίνουμε στην τελική φάση της διαφημιστικής εκστρατείας με το πρώτο πλήρες trailer, μετά από δύο μικρά teaser που είχαν κυκλοφορήσει αρχές του καλοκαιριού.Η Μπέλα σε πλήρη δράση σαν βαμπίρ, ορμά σε ένα λιοντάρι που επιτίθεται στο ελάφι που θέλει και η ίδια να κυνηγήσει, πηδάει σε έναν γκρεμό και επιτίθεται στους Volturi και την παρέα τους, ενώ ο Έντουαρντ φαίνεται να καμαρώνει για την καλή του. Μαζί του και η Ρενεσμέ η κόρη του ζευγαριού που για χάρη της ξεκινά πόλεμος.Αυτά θα απολαύσουν οι φίλοι της σειράς στην μεταφορά του τελευταίου βιβλίου της Stephenie Meyer από τον Bill Condon σε σενάριο της Melissa Rosenberg και με πρωταγωνιστές τους Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner, ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν ο πρόσφατος χωρισμός του ζευγαριού θα απομακρύνει τους οπαδούς από την οθόνη. 




~Λυδία♥~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου